lunes, 20 de diciembre de 2010

Ameixas en salsa verde


Receita para 4 persoas
Ingredientes:
750 gms ameixas
3 dentes de allo
3 culleradas de aceite de oliva
2 culleradas de perexil picado
1 cebola
1 cullerada de pan raiado ou de fariña
1 vaso viño branco
sal
PREPARACIÓN:
Deixamos as ameixas en remollo para que solten toda a area,fíltrase a auga e gárdase.Nunha tixola poñemos aceite coa cebola picada e cando comece a dourar a cebola engadimos o pan raiado,o viño, o perexil,sal e a auga das ameixas,revolvendo para que non se peguen,deixamos facer ata espesar e engadimos as ameixas para que cozan durante 5 minutos.

PROPIEDADES POR 100 GMS:
Kilocalorías:77.72
Proteínas:3
Hidratos de carbono:2.30
Graxas:5.01

No hay comentarios:

Publicar un comentario